Kernefagligheder

Jeg har et ret stort output når det kommer til grafiske opgaver. Mange af dem er hurtige små opgaver, eller meget store rugbrødsarbejder, så for ikke at spamme min portfolio med 1000 hår fritlægninger og tandpleje foldere, har jeg udvalgt de bedste indenfor de 4 kernefagligheder.

 

Advertisements

Her er et uddrag af de opgaver jeg har lavet i min elevtid, og hvordan grafisk produktionsforståelse har spillet ind i udformingen af opgaverne.  

I den stilling jeg sidder i beskæftiger jeg mig mest med Grafisk Design, og her er et uddrag af de opgaver som jeg synes er mest relevante at fremvise til min eksamen.

Når det kommer til grafik og billedbehandling laver jeg mest rugbrødsarbejde i form af fritlægninger til magasiner, jeg har af og til præsteret og snige en mere kunsterisk opgaver en her og der.

Jeg arbejder til dagligt ikke så meget med typografi, da jeg mest laver grafisk identitet og designs, men det sniger sig alligevel ind nogen steder hvor man ikke skulle tro det ville, som f.eks. i web og plakat design.